Over mij en mijn werk

Ik ben Henk. Op deze site verzamel ik teksten die ik heb geschreven. Omdat ik nergens verstand van heb en geesteswetenschappen heb gestudeerd schrijf ik over cultuur. Ik consumeer veel, daar mag best deze minimale productie tegenover staan.

Ik sta geregistreerd als zzp’er dus je kunt me inhuren. Meestal huren mensen me in als schrijver, redacteur of pr-medewerker, maar ik sta open voor andere opdrachten, zoals glazen wassen, klusjes in en om het huis zoals het snoeien van je tuin, modellenwerk, figuratie, je hond uitlaten (liefst herdershonden), schaken (ik ben een goede verliezer) of als luisterend oor.

Mijn tarieven zijn net als mijn geboortedorp christelijk. Soms maak ik een grap, dat kost niets extra’s. Contact met mij leggen kan via henkbovekerk[]gmail.com.

Ik vind het leuk als je me inhuurt om je biografie te schrijven, of die van je vader, moeder, opa of oma. Dat is niet alleen leuk voor familie en vrienden, maar ook voor mij, want zo kan ik ongegeneerd persoonlijke vragen stellen. Dat is echt het overwegen waard, bijvoorbeeld als je pa 75 wordt.

Als laatste wil ik zeggen dat je me kunt inhuren om voor te lezen. Mijn stem is wat monotoon maar wel onderhoudend, bovendien maak ik wenig fouten. Geintej. HAHAHA! Ik lees niet alles voor: geen A.F.Th. van der Heijden en geen Heidegger. Verder alles. Als je dat echt graag wil lees ik ook Van der Heijden of Heidegger aan je voor. Ik ben een man van principes maar als die je niet bevallen heb ik ook andere.

Bedankt voor het lezen van deze pagina. Je mag me gerust mailen, ook als je eenzaam bent en zin hebt om je verhaal te doen: wees welkom.

Ik ben aanwezig op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.